18 juli 2022

Goed Wonen Gemert heeft dit jaar bijna 34 woningen volledig verduurzaamd

GEMERT – Op donderdag 14 juli is de laatste woning aan de Mgr. Hilhorststraat in Gemert opgeleverd. Hiermee heeft Goed Wonen weer 14 woningen volledig verduurzaamd. De woningen zijn top ge├»soleerd, volledig gasloos, hebben een warmtepomp en een dak vol zonnepanelen. Hiermee zijn ze zelfvoorzienend in energie. Door de nieuwe gevels is de woning niet alleen in een duurzaam, maar meteen in een modern jasje gestoken. Een mooie bijkomstigheid.

Ook het verduurzamingsproject om de hoek is bijna gereed. Om de hoek van de Mgr. Hilhorststraat wordt hard gewerkt aan de verduurzaming van nog eens 7 woningen. Binnen enkele weken zijn deze woningen aan de Rector Klaassenstraat allemaal klaar voor de toekomst. De huurders zitten er komende winter(s) lekker warmpjes bij, zonder dat ze daarvoor de hoofdprijs betalen. Na de bouwvak start Goed Wonen met de werkzaamheden aan de overige 12 huurwoningen in de straat.
In de Rector Beversstraat waren eerder dit jaar al 13 woningen gereed. Hiermee komt het totale aantal verduurzaamde woningen met ‘nul-op-de-meter’ in 2022 op 34, met nog 12 in de planning. Goed Wonen is hiermee goed op weg naar de 50 woningen die zij jaarlijks willen aanpakken.

Foto's:


0