13 juli 2022

Grote belangstelling in verduurzamen woning tijdens de Isolatie.com open dag

Dat verduurzamen hoog op het lijstje staat van veel woningeigenaren, was goed te zien tijdens de open dag van Isolatie.com. Op zondag 10 juli was het mogelijk om het bedrijf te bekijken en vragen te stellen aan het team.

Zoals de naam al zegt, richt isolatie.com zich op het isoleren van woningen. Met name op het na-isoleren van vloeren, spouwmuren en daken van bestaande woningen van 1930-1990. Maar ook het na-isoleren van zakelijke gebouwen, kerken, zwembaden en nieuwbouwwoningen is onderdeel van de dienstverlening.

Naast vragen over isoleren, was er ook veel aandacht voor zonnepanelen. Met het zusterbedrijf Zonvanmorgen is het mogelijk om het verduurzamen van je woning bij één partij neer te leggen. Zo plan je gemakkelijk een gratis adviesgesprek in met één van de 19 adviseurs voor het verduurzamen van je woning.

Wegens de grote opkomst, is het niet gelukt om iedereen te woord te staan. Voor vragen kan je terecht op www.isolatie.com of bellen naar 0492-364783.

Directie en medewerkers, Isolatie.com: “We hebben genoten! Het was een prachtige dag en we zijn nog volop aan het nagenieten. We willen dan ook iedereen bedanken voor de oprechte interesse, de positieve reacties en de grote opkomst!”

 

Foto's:


I