11 juli 2022

Hoofdprijs voor Willem den Dekker

EINDHOVEN – Willem den Dekker is vrijdagavond op het jaarlijkse amateurvoetbalgala van het Eindhovens Dagblad uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de regio Helmond. De middenvelder kreeg in eetcafĂ© de Verlenging in het Philips Stadion de trofee overhandigd van PSV-speler Mauro jr.

De keuze werd bepaald door de aanvoerders en trainers van amateurclubs uit de regio. Naast Willem waren Youri van Brussel (ex-Gemert, nu NWC), Wesley Smits (De Braak, zaterdag), Nick de Louw (Someren), Robin Kemper (Bruheze) en Erwin Toonders (SVSH) genomineerd.
Bij de trainers was ook Gemert-coach Reinald Boeren genomineerd. In deze categorie ging de prijs naar Tim van Seggelen, hoofdtrainer van sv Someren, dat afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de eerste klasse promoveerde.
Voor Den Dekker was de uitverkiezing een mooie afsluiting van zijn vier seizoenen bij vv Gemert. De energieke middenvelder komt komend seizoen uit voor De Treffers in Groesbeek. Afgelopen zondag stond de eerste training bij de tweededivisionist op het programma.
De selectie van Gemert begint komende donderdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dan komt de vernieuwde equipe van Boeren bij elkaar voor de eerste training.

Willem den Dekker werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar. (foto: Frans Brzoskowski)

Foto's:


V