17 juli 2022

Musis Sacrum Zomeravondconcert

BAKEL – We mogen weer… Dat hebben we vaker gehoord maar het is wel de gedachte die bovenkomt. Want het is toch al weer 3 jaar geleden dat we voor het laatst ons Zomeravondconcert hebben mogen uitvoeren. Dus wat is het dan fijn als alles meewerkt. Zon, een drankje, goede muziek en veel publiek.

En dit jaar met een speciale gast. De Aa-lander musikanten uit Bakel. 60 + 2 jaar bestaat deze kapel en omdat het jubileum dit jaar wordt gevierd vonden we het een goed moment om deze kapel uit te nodigen want diverse leden van de harmonie spelen tenslotte ook bij de Aa-lander Muzikanten.
Een heel gevarieerd programma stond er op de lessenaar. Van Ierse muziek door de harmonie en Polka van de Aa-lander naar de swingende ritmes van de slagwerkgroep.
Al met al een heel gezellige avond met een terechte dank aan de dirigenten Sef Pijpers, Peter Bergmans en Jos van de Rijt
Na afloop werd er nog lang nagepraat. We zien iedereen graag volgend jaar weer terug op ons Zomeravondconcert 2023.

Foto's:


0