25 juli 2022

Open Ratingtoernooi TC Boekel

BOEKEL – Afgelopen week werd het Montimar Open Ratingtoernooi van TC Boekel gespeeld op het eigen tennispark.

Net als voorgaande jaren telde dit jaarlijks terugkerende toernooi opnieuw een mooi en gemêleerd aantal deelnemers (359), die aan één of meerdere enkel, dubbel en/of mixonderdelen (17+ en 35+) meededen. De hele week was het park druk bezet met fanatieke tennissers en een enthousiast publiek. De zon heeft zich de hele week goed laten zien, al zorgde de hoge temperaturen wel voor de nodige zweetdruppels. In totaal werden er 368 wedstrijden gespeeld verspreid over 10 dagen.TC Boekel bedankt alle deelnemers en het meegekomen publiek voor de gezellige en sportieve week en hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien op ons Montimar Open Ratingtoernooi. Kijk voor de uitslagen van de finales op tcboekel.nl.

Foto's:


0