18 juli 2022

Poppendokter en tentoonstelling WGK in Boerenbondsmuseum

GEMERT – Op zondag 24 juli is de poppendokter aanwezig in het Boerenbondsmuseum. De poppendokter en de wijkzusters zijn dan aanwezig om de knuffels en poppen van kinderen te wegen en meten. Ook krijgen de kinderen een goed advies nadat de poppendokter de pop of knuffel heeft onderzocht. Op een kaart wordt alles genoteerd en krijgt uw kind dat als herinnering mee.

Heb je een pop of een knuffel met buikpijn, een kapotte knie of wat dan ook, kom a.s. zondag naar het Boerenbondsmuseum en laat de poppendokter je pop of knuffel onderzoeken en proberen beter maken.
Deze zondag wappert ook de vlag van het Wit-Gele Kruis en is er een tentoonstelling van deze organisatie te bezichtigen. Van oudsher staat het Wit-Gele Kruis bekend om wijkverpleging, het beheer van wijkgebouwen en uitleen van hulpmiddelen.
Het museum is op zondag 24 juli geopend van 13u tot 17u en behalve de poppendokter zijn er ook weer diverse demonstraties en ambachten die worden getoond. Ook is er deze zondag oud speelgoed te zien. Muzikale omlijsting deze middag wordt verzorgd door Wai zen ut mar.

Tijdens de zomervakantie zijn er voor kinderen weer diverse leuke en gratis activiteiten. Op dinsdag kan een rit in de huifkar worden gemaakt, op woensdag wordt er gevlochten en op donderdag pannenkoeken eten. Tot slot op vrijdag kan er met het ponykarretje gereden worden. Het museum is in de zomermaanden open op dinsdag tot en met tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op maandag is het museum gesloten.

Foto's:


0