19 juli 2022

Win kaartjes voor Op GroenExpo Bloem & Tuin

NUENEN – Hartje zomer is hét moment dat wij in Nederland optimaal van onze tuin of balkon genieten. GroenExpo Bloem & Tuin is de beurs met de allerlaatste tuintrends, de nieuwste bloemen en planten, kunst en dit jaar ook extra aandacht voor verduurzaming. GroenExpo Bloem & Tuin vindt plaats van vrijdag 22 juli tot en met zondag 31 juli op Landgoed Gulbergen in Nuenen (bij Eindhoven). Het Gemerts Nieuwsblad mag 5×2 kaartjes weggeven.

Wil je die kaartjes winnen? Geef dan voor zaterdag 23 juli 12.00 uur antwoord op de vraag de hoeveelste editie Bloem en Tuin beleeft. Zet je antwoord in een mailtje naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl en vermeld daar in ook je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer. Die gegevens worden na de actie gewist. Winnaars krijgen maandag 25 juli bericht.

Is jouw eigen stukje natuur klaar voor de toekomst? Ook dit jaar is er aandacht voor vergroening en verduurzaming. Wist je dat er diverse soorten dakbegroeiingen zijn? Dat je daarmee jouw huis niet alleen flink verduurzaamt (natuurlijke isolatie), maar dat je er ook nog eens een flinke subsidie voor krijgt? Gespecialiseerde kwekers en hoveniers vertellen je alles over de biodiversiteit en welke keuzes voor jouw tuin het beste zijn.

Ieder jaar verschijnen er diverse nieuwe soorten planten en bloemen. Kwekers presenteren op de beurs hun nieuwste bloemen en planten en onze bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriet. Een publiekswedstrijd die dit jaar zijn eerste editie kent. Welke bloem of plant ontvangt de publieksprijs als mooiste plant van 2022? Kom kijken en stem mee!
Ontdek tijdens jouw boswandeling de vele planten bij de diverse gespecialiseerde kwekers, geniet van de diversiteit in tuindecoraties, krijg voorlichting door het IVN (ook ontzettend leuk voor kinderen), en krijg groene inspiratie tijdens uw wandeling.
Even tot rust komen? Ook dit jaar zijn de foodtrucks aan horecapleintjes voorzien van ruime terrassen in het bos. Er is bovendien van alles te doen voor de kinderen.
Check bloementuin.nl voor informatie over openingstijden, kaartverkoop en laatste nieuws.
De beurs wordt gehouden op Landgoed Gulbergen in Nuenen, van 22 t/m 31 juli dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Entree: Volwassenen € 15. Kinderen t/m 14 gratis. Parkeren auto € 6 en fiets € 1.

Foto Stephan Janssen

Foto's:


G