14 juli 2022

Zomerconcert Concordia

DE RIPS – Op 6 juli was jaarlijks terugkerende zomeravondconcert van muziekvereniging Concordia, waarbij de certificaten en diploma’s uitgedeeld worden aan de examenleerlingen. Het weer zat mee en de zon liet zich goed zien. Op een heel klein spatje regen na een perfecte avond voor een mooi concert.

Voordat de certificaten en diploma’s werden uitgereikt klonken de zomerse noten van 4-FUN, onder leiding van Carola Heesmans, en van Young Rhythm, onder leiding van Peter Bergmans. Er werden liedjes gespeeld als Wellerman, Rocky Mountain, Hungarian Dance en We Will Rock You. Het publiek genoot van beide jeugdorkesten; de muzikanten van de toekomst voor De Rips.
Na de diploma uitreiking was het de beurt aan de fanfare, onder leiding van Geert Nellen, en de slagwerkgroep, onder leiding van Peter Bergmans. De fanfare begon het concert met het nummer San Carlo waarna de slagwerkgroep het mooie nummer Salsa Knights liet klinken. Om en om lieten beide orkesten prachtige nummers horen. Muziekvereniging Concordia wenst iedereen een mooie zomer toe en wijst op 22 oktober, het concert van Gerard van Maasakkers, en op 10 december, de pubquiz: “Houdt voor de kaartverkoop onze site www.concordiaderips.nl in de gaten.”

Examenresultaten: Trombone: Diploma A. Lilian Franssen. Dwarsfluit: Diploma A; Alissa Swinkels. Alt sax: Certificaat A; Jasmijn van Duijnhoven. Alt sax: Diploma A; Guusje van Dun, Tim Janssen, Maartje Janssen. Slagwerk: Certificaat A; Sam van Dun, Iris van Wordragen, Sven vd Heuvel, Daniaya vd Heijden. Diploma A; Suus Noijen. Certificaat B; Frans Martens, Simon Crooijmans, Bas vd Heuvel. Diploma B; Stan Franssen.

(foto: Marco Jansen fotografie)

Foto's:


0