04 augustus 2022

Vernielingen kunstgrasveld Milheeze

MILHEEZE – Het kunstgasveld in Milheeze is beschadigd door vernielingen. Dat meldt MKV Milheeze.

“Tot onze verontwaardiging en boosheid trof de onderhoudsploeg verschillende vernielingen aan op het kunstgrasveld. Grasmat en beugels losgetrokken, deksels van paalgaten verdwenen en zand overal neergestrooid”, schrijft de club op de eigen Facebookpagina.

“Zo ontzettend jammer en balen dat we recent nog een mooi bedrag in ons eigen Milheeze opgehaald hebben ten behoeve van het onderhoud van het veld en dat dit nu mogelijk op zou gaan aan het herstel door het gedrag van een enkeling.”

De vereniging neemt extra maatregelen om de kans op herhaling te verkleinen. “We zien ons nu genoodzaakt om meer te controleren en eventuele verdere, duurdere stappen te ondernemen. Zo hopen we weer te bereiken waarvoor het veld bedoeld is: een plek om te spelen en sporten. Vernielingen horen daar niet bij.”

Toenmalig wethouder Inge van Dijk opende in 2019 het kunstgrasveld.

Foto's:


0