17 september 2022

3 x weekendfun in Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL – Wil je dit weekend fun beleven in Gemert-Bakel? Gemerts Nieuwsblad en Heerlijck Vrij Magazine hebben 3 tips voor je.

 

Rupsweer

De herfst valt dus is het tot en met aanstaande dinsdag weer kermis in Gemert. De attracties van de najaarskermis, zoals de rups, staan ook dit jaar op evenemententerrein De Schabbert, maar via de Kasteellaan is het een korte, groene wandeling van en naar de liveoptredens bij de Gemertse horeca.

Septemberfest

Deze zaterdag en zondag is het feest bij de Aalander Muzikanten. De 60-jarige Bakelse blaaskapel pakt onder andere uit met workshops en een concertavond. Ein Prosit!

Pionieren

Pionieren, dat zit De Ripsenaar in het bloed. Uit het niets is in 100 jaar een bedrijvig dorp opgebouwd. Tijdens De Rips Onderneemt! geven inwoners, ondernemers en verenigingen uit de Peelkern op zondag 18 september hun visitekaartje af.  Ook zijn er demo’s van de brandweer en het internationaal opererende Signi-zoekhonden en historische ambachten. ‘D’r hin, d’r hin’, zou Henk Beekmans zeggen.

 

 

 

Foto's:


3RAg