20 september 2022

André van den Boogaart live in Gemert

GEMERT –  André van den Boogaart geeft op donderdag 22 september een Tuney Thurday concert in De Bunker. Van den Boogaart is een gitarist, zanger en levens-belever.

Zijn liedjes zijn dan ook allemaal rechtstreeks uit dat leven gegrepen. Als hij uit een andere muzikale stroming gekomen zou zijn, zou je het levenslied kunnen noemen. Divers van thematiek, origineel in zijn taalgebruik. Soms in het Brabants dialect, soms in het Nederlands met een Brabantse tongval. Ook divers is zijn genres zo lijkt. Kleine luisterliedjes, stevige rock‘n roll, blues, soul en jazz. De goede luisteraar weet echter dat dit geen samenraapsel is van smaken maar de invloed van zijn voorliefde voor muziek uit de zuidelijk staten van de Verenigde Staten
Het concert begint om 21.00 uur en de entree bedraagt 5 euro.

Foto's:


A