21 september 2022

Duikevenement Gemertse Watervrienden

MILHEEZE – Op 18 september vond een duikevenement plaats bij duiklocatie Zuth in Milheeze. Dit is de vaste duikspot van het duikteam van de Gemertse Watervrienden. De zwemvereniging organiseert gedurende het 50-jarige jubileumjaar diverse feestelijke activiteiten. Daarvan zijn er al enkele geweest, zoals het feestweekend in juli, maar er gaan er ook nog enkele komen dit jaar. Afgelopen zondag was er een gezellig en leerzaam evenement voor persluchtduikers en geĆÆnteresseerde toeschouwers. De duikspot bij de Bakelse plassen is boven water al een schitterende locatie, maar ook onder water is er van alles te zien. Naast vis, zoals snoek, is er een aantal objecten en een beeldentuin, waardoor een spannende duiktoer mogelijk is. Er werden verschillende workshops gegeven, waaronder trimmen zonder vinnen en duiken met een volgelaatsmasker. Het was een regenachtige dag, maar dat kon de duikpret niet drukken, de duikers zelf zouden immers sowieso wel nat worden. En na de duik was het goed toeven onder het afdak met een smakelijke barbecue. Ook interim-voorzitter Louis de Haan en Thea Visser van de Nederlandse Onderwatersport Bond waren nog gekomen. Louis overhandigde voorzitter Godfried Gielen de erkenning van officiĆ«le NOB-duikvereniging. Een geslaagde dag, die voor herhaling vatbaar is. Voor meer informatie over de zwemvereniging en het duikteam: www.gemertsewatervrienden.nl

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.