30 september 2022

Fotoexpo Geert van de Sanden bij KunstLokaal

GEMERT – Na een lange periode van stilte vanwege de coronamaatregelen, maakt Kunst op Locatie weer een herstart met het organiseren van exposities. Om de twee maanden wisselen de exposanten, waarbij Gemertse kunstenaars en talenten zeker niet ontbreken.

Geert van der Sanden is 37 jaar en geboren en getogen in Gemert. Hij fotografeert er sinds 2013 lustig op los. Daarmee heeft hij zich op zijn manier ontwikkeld tot een semi-professionele fotograaf. Een maker die het liefst de wereld op straat vastlegt op zijn typerende manier. Geert fotografeert in zwart-wit, omdat hij hier de meeste creativiteit en eigenheid in kwijt kan. Tijdens deze openingstentoonstelling ziet u werk van zijn beginperiode tot aan de laatste weken voor de voorbereidingen van deze tentoonstelling. Het betreft dan ook een overzicht van de afgelopen 9 jaar. Hiermee is Geert sinds de pandemie weer de eerste externe kunstenaar die zijn werk presenteert bij KunstLokaal. De keuze om de foto’s af te drukken op verschillende formaten en materialen zorgt ervoor dat het een gevarieerde en verrassende tentoonstelling is geworden.
Tijdens de zondag-openstelling van 2 oktober zal Geert zelf aanwezig zijn. Hij maakt graag kennis, gaat graag met de bezoeker in gesprek en zorgt dat de koffie klaar staat. Aanvang 13.00 uur tot 17:00 uur. De expositie is verder nog tot eind november te bezoeken. Buiten deze zondag om zijn de openingstijden op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur. Zaterdag is D’n Dörpel, Vondellaan 47 te Gemert, gesloten. Meer info staat op Kunstoplocatiegemert.nl.

Foto's:


0