16 september 2022

Gemertse Lotte (8) maakte armbandje voor koningin Máxima

GEMERT – De Gemertse Lotte Wijnen heeft een armbandje gemaakt voor koningin Máxima. Koning Willem-Alexander heeft het cadeau voor zijn echtgenote in ontvangst genomen. 

“Lotte ontwerpt en maakt al langer zelf sieraden. Toen ze hoorde dat de koning en koningin naar Gemert kwamen is ze direct met een armbandje aan de slag gegaan”, vertelt trotse moeder Chantal Slegers. “Vanwege het strakke schema was er geen gelegenheid om het direct aan de koningin te overhandigen.  Toen de koning Lotte donderdag met haar cadeautje op het Ridderplein zag staan, nam hij wel een momentje voor haar. Hij beloofde het presentje aan de koningin te geven en vertelde dat hij trots was op zo’n jonge ondernemer uit Gemert.”

 

 

Foto's:


IL