06 september 2022

Nieuw in Hartje Gemert: Haarstudio “Bij Hullie”: Perfect geknipt in ongedwongen sfeer

GEMERT – Haarstudio “Bij Hullie”, sinds juli gevestigd aan de Nieuwstraat 57 in Gemert, koppelt kwaliteit aan een laagdrempelige, persoonlijke benadering. Met een spectaculaire kennismakingsactie wordt iedereen uitgenodigd de gastvrije, ongedwongen sfeer in de all-round Haarstudio te komen ervaren.

“Mensen moeten hier met een goed gevoel naar buiten lopen. Op de eerste plaats omdat ze perfect geknipt zijn, natuurlijk. Maar ook omdat ze zich helemaal ontspannen voelen”, vertelt Han Swarts, samen met zijn vrouw Wilma eigenaren van Haarstudio “Bij Hullie”. Hoewel ze zelf de schaar niet ter hand nemen -dat doen de ervaren kappers Eddie Gruijters en Meerie van Leuken- weten Han en Wilma, tevens eigenaren van de Zonnestudio in Gemert, precies hoe ze hun klanten in de watten moeten leggen. “Naar de kapper gaan is voor veel mensen een moment van rust, een moment voor jezelf. Dat willen we ook graag bieden. Vanzelfsprekend is het op de eerste plaats belangrijk dat je haren uitstekend behandeld worden. Tegelijkertijd moet je je bij ons thuis en helemaal op je gemak voelen.”

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Haarstudio “Bij Hullie” opende in juli 2022 de deur aan de Nieuwstraat 57 in Hartje Gemert. De allround Haarstudio koppelt kwaliteit in haar behandelmethoden aan klantvriendelijkheid. Mensen kunnen er terecht voor een knipbeurt of bijvoorbeeld kleurbehandeling, maar ook voor een deskundig advies betreffende hoogwaardige en vooral betaalbare kappersproducten.

Han en Wilma geven de credits voor de kwaliteit, ontvangst en vooral de sfeer in de salon, zonder omhaal, aan de kappers Eddie Gruijters en Meerie van Leuken: “Een geweldig team. Ze hebben allebei vele jaren ervaring in het kappersvak en stralen erg veel enthousiasme en kwaliteit uit.

Eddy heeft écht een kwaliteitsnaam in Gemert. Zijn klanten volgen hem overal. Meerie komt uit Gemert, woont in Handel en heeft ruim vijftien jaar kapperservaring, waarvan de laatste vijf jaar in Deurne. Zeker weten dat ze daar gemist wordt.”

Behalve bovengemiddeld bekwaam in hun vak, zijn Eddy en Meerie ook complementair, vervolgt Han: “Meerie is gespecialiseerd in het kleuren van haren alsook het knippen en behandelen van mensen met krullen. Eddy is een uitmuntende knipper. Dus: Ze vullen elkaar uitstekend aan.”

Vakmanschap vanuit betrokkenheid

Voor Eddy Gruijters is het werken bij “Bij Hullie” als thuiskomen. Hij droeg zijn vakmanschap jarenlang uit in het naastgelegen pand. Na een korte uitstap naar Venhorst voelt hij zich, terug in de Nieuwstraat, helemaal op zijn plek. “Het is fantastisch om weer midden in Gemert te staan”, vertelt hij. “Het leeft hier op straat. Er lopen veel mensen spontaan binnen, om een afspraak te maken of om zo maar even een praatje te maken. Heel gezellig.”

Het is precies de sfeer die Han en Wilma voor ogen staat. De klantvriendelijkheid vertaalt zich bij “Bij Hullie” in de benadering en klantvisie.

De Haarstudio kent ruime openingstijden. Klanten kunnen er van dinsdag tot en met zaterdagmiddag twaalf uur terecht, met een extra avondopening op dinsdag. “En we hanteren vriendelijke tarieven”, vervolgt Eddy. “Meerie en ik zijn allebei goed in ons vak. Maar daar gaan we geen belachelijke prijzen voor vragen. We willen dat mensen hier met een goed gevoel naartoe komen, zonder zich zorgen te maken over de rekening.

“We willen iedere keer, voor elke klant, weer een goede prestatie neerzetten”, vult Meerie van Leuken aan. “Uit die betrokkenheid haal ik mijn plezier, al sinds 2004. Dat wil ik ook in Gemert laten zien.”

Persoonlijke afspraak voor persoonlijke benadering

Voorkeur voor klanten hebben Meerie en Eddy allebei niet. Mannen, vrouwen alsook kinderen zijn welkom bij Haarstudio “Bij Hullie”. Op afspraak, dat wel, benadrukt Han: “Dat is onderdeel van onze klantvriendelijke benadering. Mensen kunnen alleen een afspraak maken aan de balie of per telefoon. Zodat Eddy en Meerie kunnen inschatten wat exact de wensen zijn en hoeveel tijd daarvoor wordt gereserveerd. Het laatste wat we willen is dat mensen moeten wachten, of zich opgejaagd voelen. Onze klanten moeten zich in alle opzichten helemaal op hun gemak voelen.”

Kennismakingsactie: Reis naar Turkije

Om iedereen kennis te laten maken met de kwaliteit en het vakmanschap heeft Haarstudio “Bij Hullie” een geweldige najaarsactie. Klanten doen met ieder betalend bezoek mee aan de verloting van een achtdaagse vliegreis naar het Turkse Alanya; Dit is inclusief verblijf in een luxe appartement. Deze reis, ter waarde van 1250 euro, wordt verloot tijdens de nieuwjaarsreceptie van Haarstudio “Bij Hullie” op zaterdag 8 januari 2023.

Afspraak maken bij Meerie en Eddy:

Bel met nummer:       06-22840940

Nog persoonlijker:     Loop lekker even binnen!!

 

 

 

Foto's:


H