21 september 2022

Oekraïense superster Kamaliya komt naar Gemert voor benefietfestival

GEMERT – De Oekraïense superster Kamaliya komt op 21 januari 2023 naar Gemert voor een benefietfestival. Ze is een van de acts op Road to Freedom. Ook Lucas & Steve, Ummet Oscan, DJ Diva en Immer Hansi treden op in Time Out. 

Het festival wordt georganiseerd door Modern Hippiez. Dat is een goede doelenorganisatie uit Helmond met een ANBI-keurmerk. De stichting wil een betere wereld creëren waar vrijheid, saamhorigheid en plezier weer de basiswaarden worden. Met de opbrengst van Road to Freedom wordt ‘Care for Ukraine’ ondersteund. Dat is een initiatief van de Kamaliya Zahoor Foundation. Road to Freedom moet een reeks van vrijheidsfestivals worden, die in verschillende Europese landen plaatsvinden en afgesloten wordt in Kiev, met een vrijheidsviering voor alle inwoners van Oekraïne. De kaartverkoop voor het festival in Gemert is al gestart.

Kamalyia Zahoor

Kamalyia Zahoor is geboren in Rusland en opgegroeid in Oekraïne. Ze is zangeres, actrice, model en tv-persoonlijkheid. De voormalige Mrs. World zet zich veelvuldig in voor goede doelen. Ze heeft samen met haar man, de Brits-Pakistaanse zakenman Mohammad Zahoor de Kamaliya & Mohammad Zahoor Charitable Foundation opgericht. Het paar heeft zich ook tegen de bezetting van Oekraïne door Russische troepen uitgesproken. (Foto: Wikipedia).

 

Foto's:


K

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.