21 september 2022

Scoutingleden vliegen over

GEMERT – Afgelopen vrijdag is het nieuw seizoen van Scouting Willibrordus Gemert weer gestart. Aan het begin van het seizoen schuiven de oudste leden van de groepen door naar hun nieuwe groep, het overvliegen. In totaal hebben zo’n 30 jongens en meiden een overstap gemaakt. Vaak gaat dit gepaard met de nodige uitdaging en hilariteit. Zo ook dit jaar, waar men met een grote kubus de overzijde van het veld moest zien te bereiken. Om van start te gaan had men een zetje nodig. De groepjes ontvangen de nieuwe leden met een warm welkom. Bij de oudste jeugdleden ging dit gepaard met een nat en plakkerig ontvangst. Nu er diverse jeugdleden zijn doorgeschoven is er bij sommige groepen weer plaats gekomen voor nieuwe leden. Iedereen die ook eens wil ervaren of scouting iets voor hem of haar is kan zich opgeven voor de actie “Zin in Scouting”. Zolang er ruimte is binnen de groepen kan iedereen die wil een paar keer mee doen met scouting. Opgeven kan door je naam en leeftijd door te geven via werving@scouting-gemert.nl. Iedereen vanaf 5 jaar kan zich aanmelden. Ook de oudere jeugd is welkom.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.