06 september 2022

‘Vijfsterrenhotel met 50 kamers van bekende keten in kasteel van Gemert’

GEMERT – Er komt een vijfsterrenhotel met minimaal 50 kamers van een bekende internationale keten in het kasteel van Gemert. Volgens projectontwikkelaar BL Huisvesting is daarover vorige week een overeenkomst met de toekomstige hotelexploitant gesloten. De naam van het concern wordt naar verwachting eind oktober naar buiten gebracht. 

“De afstemming en detaillering over dit alles is nu in een vergevorderd stadium”, geeft Bas van De Laar (BL Huisvesting) aan.  “De verwachting is dat eind oktober de gehele procedure is doorlopen en dan kan de naam van het internationale hotelmerk wereldkundig worden gemaakt.   Deze keten wil een hotel met minimaal 50 kamers en uitgebreide faciliteiten zoals een restaurant, wellness en eventruimte realiseren. Uit onderzoek is gebleken dat daar behoefte aan is in de Brainportregio.”  Pieter Aalbers (adviseur BL Huisvesting en namens The AttentionGroup); “de wens was er altijd al een groot vermaard hotelconcern aan Kasteel van Gemert te verbinden. Niet enkel het aanbod en uitstraling van het hotel maar ook de merknaam zegt alles over de ambities die we hebben.”