22 november 2022

Dueffhues en Just Meet in De Bunker

GEMERT – Duister gestemde luistersongs, met een rauwe rand en karakteristiek roestig stemgeluid Sinds 2001 verrijkt Duffhues de wereld met zijn duister verhalende songs, roestig bruine stemgeluid en rauwe performance.

Met een doorgewinterd repertoire van moordballades, verknipte blues, mystery songs en overpeinzende folk is hij een verhalenverteller als geen ander. Duffhues is een singer-songwriter van het stevige soort, met wortels in de stevige muziekgenres. Hij speelt geen lieve liedjes, maar slaat het publiek, in binnen- en buitenland en al 9 albums lang, met klinkende zwarte parels om de oren alsof zijn leven ervan afhangt. Maar verwacht niet enkel macabere kommer en kwel, door zijn songs sijpelen ook de nodige absurditeit en zwarte humor. Laat je door dueffhues meevoeren naar een uniek universum. Donderdag 25 november 2022, 20.00-01.00 uur. Entree: 5 euro.

De beste muziek van het beste medium, gast dj’s nemen je bij de Vinyl Club mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Wil je ook een keer draaien of je favoriete plaat laten horen? Kom gerust langs. Voor en door echte muziek en vinyl freaks. Vrijdag 25 november 2022, 20:00 – 02:00 uur. Entree: gratis

De Bunker vindt ontmoeten nu extra belangrijk, zeker na twee jaar lockdowns en ‘coronagedoe’. Daarom is er extra aandacht voor Just Meet, met een speciale Sint Edition op zaterdag 26 november 2022. Onder het genot van een glas en een fijn stukje achtergrondmuziek kan er een kaartje gelegd worden of een ander spel gedaan. Gewoon wat kletsen kan ook. De Bunker gaat open om 20.00 uur en de entree is gratis.

Verwacht: 10 Dec Silent Disco , 17 Dec Gemertse Popquiz , 21 dec Jan Lampen Hangen (drum & bass), 28 Jan La Lune Noire & 32ohm.

Dueffhues (Foto: Nikki Nijsten)

Foto's:


0