17 november 2022

Gemert voor eigen publiek tegen Unitas

GEMERT – Na de goede resultaten tegen Blauw Geel en Dongen was de nederlaag in Breda tegen Baronie een bittere pil voor Gemert. Komende zondag komt GVV Unitas naar sportpark Molenbroek en hopen de zwartwitten weer een resultaat te boeken.

Het is inmiddels genoegzaam bekend dat ons vaandelteam aan een moeizaam seizoen bezig is. De redenen hiervoor zijn duidelijk. De ploeg van Reinald Boeren kampt al het hele seizoen met (soms langdurig) blessureleed van een aantal (potentiƫle) basisspelers en komt moeilijk tot scoren: slechts 15 treffers in 14 wedstrijden.
Voor de winterstop staan er nog vier wedstrijden op het programma, waarvan drie in eigen huis. De tegenstander van komende zondag, Unitas, is afkomstig uit Gorinchem en komt sinds het seizoen 2021/2022 uit in de derde divisie. De ploeg van Hans de Jong leed vorige week op eigen veld een gevoelige nederlaag tegen Blauw Geel, maar de huidige 6e plaats op de ranglijst zal zeker tot tevredenheid stemmen bij de roodbroeken. Gemert zal vooral beducht moeten zijn op Robert Mutzers, de aanvaller die dit seizoen al 13 keer doel trof voor de Zuid-Hollanders.
Gemert weet wat het te doen staat. Alles uit de kast halen om te proberen om het puntentotaal aan te vullen, de onderste vier plaatsen op afstand te houden en en aansluiting te zoeken bij de middenmoot. Aanvang is 14 uur.

Foto's:


0