22 november 2022

Geslaagd Junioren Sinterklaastoernooi GLTV

GEMERT – Ruim 80 junioren in de leeftijd van 7 tot 17 jaar deden mee aan het Open Sinterklaas Jeugdtoernooi van GLTV. De jeugdcommissie blikt dan ook terug op een sportief en gezellig toernooi.

“Er werd indrukwekkend goed gespeeld door de deelnemers. De gehele week is er na afloop van alle wedstrijden onder het genot van verschillende lekkernijen nagepraat en gelachen met elkaar. De sfeer was goed en de nieuwe chillhoek voor de jeugd is geheel ingewijd. Ook de supporters genoten van de mooie partijen.”
Op zondagochtend brachten Sinterklaas en Pieten een bezoek aan de club. De Pieten, waaronder enkele heuse tennispieten, daagden de jeugd uit voor een potje tennis tussen de wedstrijden door. Zelfs Sint kon de verleiding niet weerstaan en waagde zich op de tennisbaan om met de jongste jeugd een balletje mee te slaan. “Een prachtig gezicht om te zien!”, zegt de jeugdcommissie van GLTV. “Dank aan alle deelnemers en vrijwilligers die hebben geholpen om er zo’n fantastisch toernooi van te maken. Benieuwd naar de foto’s? Deze zijn terug te vinden op op Instagram en Facebook van GLTV.”
De finales op zondag waren spannend met de volgende resultaten:

Rood E: 1e Faya, Oranje E 1: 1e Noek en 2e Dez, Oranje E 2: 1e Gies en 2e Loïs, Oranje D: 1e Tygo & Joris en 2e Dez & Loïs, Groen E: 1e Thijs (M) en 2e Janne, Groen D 2: 1e Kay & Bram en 2e Floris & Sebas, Groen D 1: 1e Floris & Floor en 2e Chimdiebere & Chimezurum, Meisjes D 11-14: 1e Sophie & Pip en 2e Lena & Elmie, Meisjes E 11-14 A: 1e Chimezurum en 2e Lotte, Meisjes E 11-14 B: 1e Thirza en 2e Loes, Jongens E 11-14 A: 1e Tom en 2e Thijs (D), Jongens E 11-14 B: 1e Huub en 2e Sem, Jongens E 11-14 C: 1e Siep en 2e Niels, Jongens D 11-14 A: 1e Thijs (D) & Huub en 2e Stijn en Daan, Jongens D 11-14 B: 1e Sem & Bas en 2e Ties en Luc, Meisjes D 13-17: 1e Lotte & Gernanda en 2e Anna & Maud, Jongens E 13-17: 1e Jur en 2e Jesper.

Foto's:


0