22 november 2022

Gratis naar theaterconcert musicalster René van Kooten en fanfare Sint Lucia De Mortel?

DE MORTEL – Wil jij gratis kans maken op een van de vijf setjes met twee tickets voor het theaterconcert van fanfare Sint Lucia met René van Kooten? Mail dan het antwoord op de volgende vraag voor donderdag 24 november 2022 door naar lezersactie@gemertsnieuwblad.nl :

‘Achter welk masker zat René van Kooten bij het tv-programma The Masked Singer?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer in je reactie te vermelden. (Gegevens worden na afloop van de actie verwijderd).

Op zaterdag 26 november speelt Fanfare St. Lucia uit De Mortel met niemand minder dan René van Kooten verschillende hoogtepunten uit zijn muzikale carrière in Cultuurhuis De Eendracht, Gemert. René van Kooten is een van Nederlands meest bekende musicalsterren. Tijdens deze voorstelling neemt St. Lucia het publiek samen met René mee in een ‘A trip down Memory Lane’. Een avond waarbij herkenbare muziek uit diverse musicals van toen en nu de revue zal passeren. Het fanfareorkest wordt aangevuld met een speciaal geformeerd combo. Naast een aantal gezamenlijke nummers zullen de Slagwerkgroep, onder leiding van Ton Verberne, en de Fanfare, onder leiding van Will Veraa, ook afzonderlijk optreden. Tickets zijn te bestellen via De Eendracht Cultuurhuis, Gemert.

Foto's:


R