08 november 2022

Handel 2 najaarscompetitie kampioen

HANDEL – In de KNLTB najaarscompetitie namen zes Handelse tennisteams deel. Handel 2 speelde op vrijdagavond 28 oktober een inhaalwedstrijd in de vierde klasse. De wedstrijd die ingehaald moest worden was de belangrijkste om kampioen te worden.

Met nog 1 punt te behalen in Volkel stond Handel 2 er goed voor. Er werd begonnen met de damesdubbel en de herendubbel. Halverwege de pot van de damesdubbel was het winnende punt al binnen geharkt door de heren. De heren hadden een mooie overwinning; met 6-2 en 6-1 werd de wedstrijd bepaald. Na een korte pauze om te vieren dat het team kampioen was geworden, werden de andere wedstrijden verder gespeeld. De damesdubbel werd gewonnen en de twee mixpartijen ook. Zo werd Handel 2 kampioen met maar liefst 4 punten verschil. Dit werd natuurlijk nog even gevierd met een borrel en een biertje. TC Volkel bood de kampioenen een bos bloemen aan, die dankbaar in ontvangst werd genomen. En natuurlijk wordt er nu alweer uitgekeken naar de voorjaarscompetitie. Foto: Het kampioensteam, vlnr: Marco Verhoeven, Mark van der Velden, Bianca Kastermans, Marieke Meulemeesters, Anton van Gaal.

Foto's:


0