21 november 2022

Inschrijving Kerstloop geopend

GEMERT – Na twee jaar afwezigheid zal op Tweede Kerstdag, maandag 26 december, de jaarlijkse Topvorm kerstloop weer plaatsvinden nabij het kasteel in Gemert. De Gemertse Atletiek Club heeft weer een programma met daarin voor ieder wat wils.

Dat programma begint om 10:15 uur met de kinderen geboren vanaf 2011. Zij lopen twee kleine ronden met een totale afstand afstand van 1,1 km. De eerste drie jongens en meisjes ontvangen een mooie prijs. Daarna zal om 10:30 uur gestart worden met de overige afstanden. Voor de jeugd geboren vanaf 2007 staat er één ronde op het programma met een afstand van 2,5 km. Ook hier ontvangen de eerste drie jongens en meisjes een prijs. Alle andere leeftijden hebben de keus uit het lopen van 1, 2, 3 of 4 ronden van ieder 2,5 km. Voor de eerste drie mannen en vrouwen op de 10 km zal een prijsuitreiking zijn. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een leuke herinnering

Ook GAC verduurzaamt

Net als voorgaande jaren zullen ook dit jaar de tijden weer elektronisch gemeten worden. Anders dan voorgaande jaren zal GAC dit jaar met herbruikbare startnummers gaan werken. Dit betekent dat de startnummers na afloop ingeleverd dienen te worden. Omdat dit nog niet heel gangbaar wordt dit jaar met borg gewerkt. Bij het inschrijven betalen deelnemers 2 euro extra, die ze weer terug ontvangen als ze na afloop hun startnummer inleveren.
Inschrijven kan vanaf nu via inschrijven.nl. Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving 3 euro (+ 2 euro borg) voor de jeugdloop (1,1 en 2,5 km) en 5 euro (+ 2 euro borg) voor de trimloop. Voorinschrijven kan tot en met 19 december. Vanaf 20 december bedraagt het inschrijfgeld 1 euro extra. Alle informatie is ook terug te vinden op www.gacgemert.nl.

Foto's:


0