14 november 2022

Kaartverkoop Gèr Gespeuld van start

BOERDONK – Toneelvereniging Gèr Gespeuld uit Boerdonk heeft er alle vertrouwen in dat dit seizoen het oefenen niet voor niets zal zijn. Ze hoopt dan ook eind januari en begin februari weer zes toneeluitvoeringen op de planken te brengen met het stuk ‘Een kuuroord vol met stress’ van Nico Torrenga.

In een bekend kuuroord komen niet alleen gasten die nog nooit in een kuuroord zijn geweest, maar ook een bedrieger en een cameraploeg van Omroep Max die daar opnames wil maken voor het bekende programma Heel Holland Beweegt. Het wordt een hele opgave voor het personeel om alles in goede banen te leiden. Of dit lukt is te zien op 27, 28 en 29 januari en op 1, 3 en 4 februari 2023 in Den Hazenpot in Boerdonk.
De kaartverkoop start op zaterdag 26 november om 10.00 uur precies in gemeenschapshuis Den Hazenpot te Boerdonk. Na deze persoonlijke verkoop kunnen de overige kaarten telefonisch worden besteld bij de familie Vogels op telefoonnummer 0492-366516. Meer informatie staat op www.gergespeuld.nl.

Foto's:


0