24 november 2022

Klimaatburgemeester houdt spreekuur

GEMERT-BAKEL – Het klimaat is ‘hot’. Dagelijks is er aandacht voor in kranten en op radio en televisie. Dat is logisch; het klimaat bepaalt de leefbaarheid op aarde. Behalve dat het ‘hot’ is, is het dus ook belangrijk. Voor mensen die al een tijdje met vragen rondlopen over klimaat, klimaatverandering of biodiversiteit houdt Bert Visser, de klimaatburgemeester van Gemert-Bakel, klimaatspreekuren waar iedereen met deze vragen terecht kan. Hij geeft zo mogelijk meteen antwoord. Als dat niet kan, komt het antwoord op een later moment. De vragen en antwoorden komen te staan op de website www.klimbu.nl.
De klimaatspreekuren worden in de bibliotheek van Gemert en Bakel gehouden en op scholen die zich daarvoor aanmelden. In de bibliotheek van Gemert (Eendracht) zijn de spreekuren op vrijdag 4 november van 14.00 tot 15.00 uur en op maandag 7 november van 15.30 tot 16.30 uur. In de bibliotheek van Bakel is het spreekuur zeer waarschijnlijk op dinsdag 8 november van 15.00 tot 16.00 uur. De definitieve tijd komt op klimbu.nl te staan.

Foto's:


0