24 november 2022

Mooi Milheeze

MILHEEZE – Vrijwilligers van Schoon Gemert-Bakel gaan Milheeze nog wat mooier maken. Op zondag 27 november verzamelen ze zich om 10.00 uur bij de kerk van Milheeze. Ze gaan dan samen zo’n twee uur zwerfvuil ruimen.

Om 12.00 uur wordt ‘de buit’ bijeen gebracht bij de kerk en een dag later worden deze zakken opgeruimd door medewerkers van de Gemeente Gemert-Bakel. Iets na 12.00 uur wordt deze ochtend afgesloten met een kopje koffie of thee bij De Molen. Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te doen Vooraf aanmelden is niet nodig. Mensen die meelopen met de Helemaal Groen–app moeten hun mobiele telefoon niet vergeten en zorgen dat die goed opgeladen is. Dit jaar heeft Schoon Gemert-Bakel ruim 5200 kilometers zwerfafval geruimd. Hiermee staat onze gemeente in de top 5 van Nederland.

Foto's:


0