17 november 2022

Mrs. Ippi bij Zalige Zondagen in Nazareth

GEMERT – Unieke versies van bekende nummers, vaak meerstemmig, gezongen door drie zangeressen en begeleid door een vierkoppig combo. Dat is de muziek van Mrs. Ippi die op zondag 20 november is te horen tijdens de tweede editie van de Zalige Zondagen in de kapel van Nazareth.

Het wordt een klein intiem optreden met nummers als All About The Base, The Chain, True Colours en Beggin. Mrs. Ippi bestaat uit Janneke van der Heijden, Agnes van de Laar, Wendy de Beer, Jean Paul Verhofstad, Erwin van der Heijden, Bas van Nistelrooy en Johan van den Eijnden. Aanvang is 11.00 uur. De toegang is vijf euro.De Zalige Zondagen zijn in oktober gestart. Het zijn maandelijkse optredens, klassiek of modern, jazz of pop, in de kapel van Nazareth. De ruimte staat inmiddels al bekend om zijn geweldige akoestiek, zodat muziek zonder versterking kan worden gespeeld. Kaarten zijn te reserveren via mail op kapel@nazarethgemert.nl.

De drie zangeressen van Mrs. Ippi. (foto: Jorick de Kruif)

Foto's:


0