10 november 2022

Open dag ROC Ter AA Helmond

HELMOND – Op zondag 13 november houdt ROC Ter AA Helmond de open dag. Traditioneel op locatie. Voor alle belangstellenden staan op die dag van 11.00 tot 16.00 uur de deuren open van de gebouwen aan Keizerin Marialaan 2, Nieuwveld 59 en 61 in Helmond en Goorsedijk 6 in Mierlo.

Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden uitgebreid bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA bieden.
Op alle mbo-colleges van ROC Ter AA zijn studenten en medewerkers van ROC Ter AA en vertegenwoordigers van leerbedrijven aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Verder worden er demonstraties en presentaties gegeven.

In het gebouw aan de Keizerin Marialaan 2 vinden belangstellenden de opleidingen van Business, Design, Dienstverlening, ICT, Entree, Techniek & Technologie, en Volwassenenonderwijs. Op Nieuwveld 59 en 61 presenteren de opleidingen van Zorg & Welzijn en Onderwijs & Kinderopvang zich. Aan de Goorsedijk 6 in Mierlo kunnen geïnteresseerden de BouwInfraCampus bezoeken.

Binnenlopen tijdens de Open dag mag, aanmelden is beter. Mocht de situatie rond corona vragen om aanpassingen, kunnen we via deze weg onze bezoekers snel op de hoogte brengen. Aanmelden kan via onze website: www.roc-teraa.nl/opendag.

Foto's:


0