18 november 2022

Reünie Berglarenschool Gemert

GEMERT – In het voorjaar van 2023 willen Teun Opsteen, Karin van Stiphout, Richard Dwanna en Wilco Peters een reünie organiseren voor klasgenoten en oud-leerkrachten van de Berglarenschool. Het gaat om leerlingen geboren na 1 oktober 1978 en voor 30 september 1979. Ook leerlingen die eerder geboren zijn, maar als gevolg van een jaartje overdoen in deze groep terecht gekomen zijn, zijn welkom.

De reünie is bedoeld voor leerlingen. Tegeliujkertijd zijn ook de oud-leerkrachten die destijds voor de klas stonden van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de reünie. “Stuur dit bericht ook vooral door naar oud-klasgenoten. Heb je nog contactgegevens van oud-klasgenoten, dan kun je die ook aan ons mailen”, laten de initiatiefnemers weten.
Aanmelden voor de reünie kan via reunieberglarenschool@gmail.com. Na aanmelding houdt de organisatie iedereen op de hoogte van de plannen. Teun Opsteen, Karin van Stiphout, Richard Dwanna en Wilco Peters hopen ook oude foto’s, bijzondere verhalen en anekdotes uit die jaren te ontvangen, om tijdens de reünie te laten zien. “Hopelijk zien we in het voorjaar veel oude bekenden tijdens de reünie!”

Foto's:


0