17 november 2022

Schrijfworkshop ‘Vrijheid’ in Gemert

GEMERT – Schrijf jij graag? Wil je jouw verhaal op papier zetten? De juiste woorden overbrengen is een kunst. Een kunst die je kunt leren. Bibliotheek De Lage Beemden verzorgt op zaterdag 26 november van 10.00 tot 13.00 uur een schrijfworkshop.

Onder begeleiding van Lia Hesemans van Stroom-van-Taal, ga je aan de slag met het schrijven van een nieuw verhaal. Met de feedback die je krijgt, kun je je schrijftalent verder ontwikkelen. Lia is redacteur, schrijver en schrijfcoach. Ze wil mensen inspireren en hen op weg helpen bij het verwoorden en toegankelijk maken van hun ideeën.

In de workshop word je uitgedaagd om een verhaal te schrijven bij het thema Vrijheid. Wat betekent vrijheid voor jou? Je onderzoekt dit al schrijvend, aan de hand van gerichte vragen die je stapsgewijs beantwoordt met aantekeningen. Op basis daarvan schrijf je je verhaal. Inschrijven voor de workshop kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl. De workshop vindt plaats bij De Eendracht in Gemert. Deelnemen kost 10 euro.(Adverorial)

Lia Hesemans.

Foto's:


0