24 november 2022

Traumaheli in actie bij zoektocht naar drenkeling Gemert

GEMERT –¬†Gemert- De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter zijn donderdagochtend massaal gealarmeerd na een melding dat er een persoon te water zou zijn geraakt in de visvijver aan de Dribbelheidseweg in Gemert. Een passant trof een man bij de waterkant aan en een fiets. De man vertoonde weinig beweging waarop de melder een nabijgelegen tankstation opzocht om de hulpdiensten in te schakelen.

Hierdoor werd meteen groots in gezet. Na een korte speurtocht door de brandweer bleek het om een jongeman te gaan die er vanwege persoonlijke omstandigheden heeft overnacht. Hij bleek goed aanspreekbaar en heeft niet in het water gelegen. De politie heeft een gesprek met de man gevoerd waarna is afgeschaald. De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks van omwonenden die een kijkje kwamen nemen bij de vijver. (info en foto: 112nieuwsonline.nl).

 

Foto's:


UT