21 november 2022

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Omdat Spier v/d Meijs, het WAC Gemert Team van de Week, in het vizier van koploper Rauw en Gauw wil blijven moest er gewonnen worden tegen het altijd moeilijke Machinehandel v/d Biggelaar.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het Spier v/d Meijs wat massaal de aanval zocht en probeerde een snelle voorsprong te nemen. Door de aanvalsdriften speelde v/d Biggelaar op de counter maar faalde in de afwerking. Kevin van de Laar had het vizier niet op scherp staan en ook Arni van Zoggel profiteerde niet van de ruimte die men achterin weggaf bij Spier v/d Meijs. De vele schoten op het doel van Marnic van Rosmalen werden een prooi voor hem, ook voorkwam vele malen de doelpaal een doelpunt voor v/d Biggelaar. Spier v/d Meijs nam geleidelijk aan het initiatief wat in de 12e minuut de openingstreffer opleverde. Ronnie Heijmans gaf doelman Davy van der Horst het nakijken: 0-1. Het spel golfde op en neer waarin Spier v/d Meijs doeltreffender om ging met de kansen. Renè de Vries scoorde in de 20ste minuut de 0-2. Nog in diezelfde minuut bracht Arni van Zoggel de spanning terug door een aanval mede opgezet door Kevin van de Laar af te ronden: 1-2. Spier v/d Meijs liet zich door deze tegentreffer niet van de wijs brengen. Het team liep via Frank Kohlen verder uit naar 1-3. De wedstrijd leek gespeeld. Ronnie Heijmans zorgde nog voor de 1-4 waarna Dennis Verbakel voor de 1-5 eindstand zorgde. Door deze overwinning blijft Spier v/d Meijs volop meedoen voor een goede klassering in de hoofdklasse.

Uitslagen 17 november

Hoofdklasse: Machinehandel vd Biggelaar – Spier/vd Meijs 1-5; Commanderij 1 – Outdoor Island 0-0; MURO Steencreaties – Rauw & Gauw 1-4; v. Schijndel Dakbedekkingen – van Heugten Baddesign 4-0
1e Klasse: Commanderij 3/Rooijackers Woo – Happy Boys 2 1-5; E-Bikeaccu.nl/Prime Gym – La Compagnie-Sidekix 4-3
2e Klasse: Logan’s Pub – van Dijk Groep/Manders Automa 2- 4; Temple Challenge/School Tuini – Vogels Metaalbewerking 1-6; van Asseldonk aardbeien – Accu.nl 6-1; vv VMW – JR Dakbedekkingen 4-0
3e Klasse: Wereldkeuken – Keurslager Danny Megens 3-2; Foodies & Zo – John Habraken Timmerwerken 2-2; Martens Dakbedekkingen 2 – Gij & Ik/Gastrobar Buskens 3-2; Happy Boys 1 – Opsteen 0-2

Programma 24 november

Hal 1: 18.30 Opsteen – John Habraken Timmerwerken; 19.06 Accu.nl – vv vmw; 19.42 Commanderij 3/Rooijackers Woo – La Compagnie-Sidekix; 20.18 KentekenplaatOnline.nl – Dirks Angels; 20.54 Outdoor Island – MURO Steencreaties; 21.30 Herman vd Boomen Schilderwerk – E-Bikeaccu.nl/Prime Gym; 22.06 Auto Mundi/@Harmse – Happy Boys 2
Hal 2: 18.30 van Heugten Baddesign – Commanderij 1; 19.06 Spier/vd Meijs – Happy Boys 3; 19.42 Rauw & Gauw – Machinehandel vd Biggelaar; 20.18 Vogels Metaalbewerking – van Dijk Groep/Manders Automa; 20.54 JR Dakbedekkingen – Temple Challenge/School Tuini; 21.30 van Asseldonk aardbeien – Logan’s Pub; 22.06 Keurslager Danny Megens – Happy Boys 1

Team van de week is Spier/vd Meijs.

Foto's:


0