23 november 2022

Zwarte band Anita Didderiens

MILHEEZE – Gemiddeld twee procent van de leerlingen haalt de zwarte band, maar Anita Didderiens is het gelukt. De leerling van Taekwon-Do Academy Chon-Ji i uit Milheeze heeft op zondag 20 november haae DAN-examen met goed gevolgd afgelegd. Na een keurig en goed verzorgd praktijkexamen, afgerond met een ruime voldoende voor de theorie, mag zij zich voortaan ‘BoosabumAnita’ noemen.

Taekwon-Do Academy Chon-Ji is in 2020 opgericht door Sabum Sjef van Stratum, 4e Dan International Instructor en A-International referee. Hierbij wordt voorgenoemde geassisteerd door zijn kameraad en oud trainingspartner Boosabum Jeroen van Dam, 2e Dan trainer. owel Sabum Sjef als Boosabum Jeroen hebben vele nationale en internationalen toernooien meegedaan en hiervandaan vele prijzen mee terug naar huis genomen. Zo zijn beide trainers Nederlands kampioen geweest in hun klasse. Na een verkennend onderzoek bleek dat er voor de jeugd in Milheeze en omliggende kleine dorpen lokaal relatief weinig keuze aan sport diversiteit was. Direct bleek er ook al veel animo van junioren, senioren en enkele veteranen te zijn en zo is er al meteen een 2e groep bijgekomen. Momenteel worden er vier lessen per week gegeven. De buitentrainingen vinden met goedkeuring van de gemeente Gemert-Bakel plaats op het kunstgrasveld van Sportpark ’t Rooi in Milheeze.

Anita Didderiens (Archieffoto Chon-Ji I).

Foto's:


0