07 december 2022

December Prinsraden bij CV de Pierewaaiers

BAKEL – Terwijl iedereen gezellig samenzit bij de haard met een warme chocomel zijn de Pierewaaiers uit Bakel druk bezig met de voorbereidingen voor Carnaval 2023. Met dit jaar een nieuw element: door de naam van de nieuwe Prins goed te raden maak je kans op een etentje met de Prins van het Pierewaaiersrijk.

Voorzitter Eric Bouwmans vertelt: “Na enkele jaren zonder ‘grote’ Prins is het dit jaar weer spannend wie de scepter gaat zwaaien over het Pierewaaiersrijk in 2023. De nieuwe prins heeft zichzelf lang in moeten houden. Vorig jaar hebben we hem helaas nog een jaartje in de ijskast moeten zetten, maar dit jaar is hij er dan ook helemaal klaar voor.”
Op 7 januari om 11 over 11 mag de nieuwe prins zich voorstellen aan alle Pierewaaiers op het Prinsenbal in Residentie ‘t Viltje. Maar voordat het zover is, kunnen alle Pierewaaiers raden wie de scepter in 2023 gaat zwaaien over het Pierewaaiersrijk. Om dat raden wat te vergemakkelijken verspreiden de Pierewaaiers elke week nieuwe hints over de nieuwe Prins. De eerste 3 hints zijn: 1. Iedereen weet dat hij uit Bakel komt; 2. Heeft deze prins wel een prinses; 3. Hij rijd veel door Bakel.
Kun jij kaas maken van deze hints? Dan kun je jouw vermoeden invullen op prinsraden.pierewaaiersbakel.nl. Misschien win jij dan wel een etentje met onze nieuwe Prins. Weet je het nog niet? Niet getreurd, volgende week verschijnen er weer nieuwe hints.

Foto's:


0