06 december 2022

Gratis schaatsen voor mensen met een beperking in Gemert-Bakel

GEMERT – Mensen met een beperking mogen op vrijdag 16 december 2022 gratis schaatsen op de baan van het Winterpleinfestijn. De organisatie van het evenement, de gemeente Gemert-Bakel, Goed Bezig Gemert Bakel en Uniek Sporten de Peel maken dat samen mogelijk.

Zij regelen ook gratis schaatshuur, hulpmiddelen om te lopen/schaatsen op het ijs en dat het ijs toegankelijk is voor mensen in een rolstoel

Vooraf aanmelden

Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt op het ijs is er een maximum aantal aanmeldingen per tijdsblok en is aanmelden van tevoren verplicht. Aanmelden kan door te mailen naar depeel@unieksporten.nl.Vermeld hierbij je naam en het tijdsblok waarvoor je wilt inschrijven. De tijdsblokken zijn 10.00-12.00 uur, 12.30-14.30 uur en 14.30-16.30 uur. Wees snel want vol=vol.

 

Foto's:


G