06 december 2022

Kerstrollershow met Gemertse rijdsters

REGIO – Rollerclub De Oude Molen presenteert zaterdag 17 en zondag 18 december met trots weer een unieke editie van de jaarlijkse Kerstrollershow. Na twee jaar van afwezigheid kan het nu eindelijk weer doorgaan. Dit spektakel zal plaatsvinden in sporthal D’n Ekker in Beek en Donk. Ook dit jaar doen er weer verschillende Gemertse rijdsters mee met deze show.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. Het blijft steeds een uitdaging om dat van vorig jaar te overtreffen, maar dat is natuurlijk wel het streven. Tijdens de show zal dit jaar alles draaien om kerst. Vol vaart en ritme wordt u meegenomen in een heerlijke kerstsfeer, om alvast helemaal in de stemming te komen zo net voor de feestdagen.

Behalve onze rolschaatssters die u versteld laten staan van de emoties, bewegingen en formaties, zullen onder andere ook het decor, de muziek en de kleding een indruk achter laten. Sporthal D’n Ekker wordt helemaal omgetoverd tot een waar rolschaatstheater en dit zal u helemaal meenemen naar de verschillende werelddelen. Al onze vrijwilligers schrikken echt niet terug van een professionele aanpak. Dit jaar zijn er ook weer verschillende Gemertse rijdsters die gaan schitteren in deze show. Pim van Berlo, Michelle de Koning, Cloë de Ridder en Brechje Sleegers uit Gemert, Lisanne Kanters uit Handel en Marit van Bakel uit Bakel hebben al een jaar lang hard getraind voor deze show.

De Kerstrollershow wordt gereden in de sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a in Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 17 december om 19:00 uur en op zondag 18 december om 11:00 en 16:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website:www.rcdeoudemolen.nl. Na 13 december zijn kaarten te koop aan de kassa.

Foto's:


0