21 december 2022

Kerstweek in De Bunker

GEMERT – De komend weken is het extra sfeervol in De Bunker in Gemert, met de speciale kerstprogrammering.

Die kerstweken beginnen op donderdag 22 december, als Yvonne & Biko een Tuney Thursday-concert geven. Yvonne heeft jarenlang gezongen in The Very Girls en haar zoon Biko verzorgt zijn eigen solo-optredens. De afgelopen twee jaar zijn ze vaker samen gaan spelen en dit beviel uitstekend. Het repertoire bestaat deels uit eigen werk van Biko en deels uit Americana muziek, hun gedeelde passie. Van ouderwetse country tot modernere rootsmuziek, het komt allemaal voorbij. Het Tuney-concert begint rond 21.00 uur en de entree bedraagt 5 euro.
Zondag 25 december is De Bunker weer het decor voor de traditionele Kerstswing. Die traditie is zo oud als De Bunker: “De calorie├źn van het kerstdiner eraf dansen en je oude vrienden weer een treffen in een unieke sfeer. We zien jullie graag in onze kerststal. Wees op tijd want vol is vol!” De Kerstswing duurt van 21:00 tot 3:00 uur en de entree is gratis.
Vrijdag 30 december komt de Vinyl Club weer langs, met een top2000 editie. Gast-dj’s nemen de bezoekers mee op een muzikale reis door hun platenkast. De eindejaarseditie staat zoals altijd in het teken van de top2000, mini quizjes en veel discussie over welke platen erin moeten of juist hoger moeten staan. De Bunker gaat open om 20.00 uur en de entree is gratis.

Verwacht

5 januari: Timo van Lierop; 14 januari: Cultuurcafe Daan Biemans; 21 januari: Lampen Hangen (drum & bass); 28 januari: LA lune noire & 32ohm; 17 februari: A Reggae Carnaval; 18 februari: A Heavy Carnaval; 11 maart: Lifeless Past & support

Biko.

Foto's:


0