07 december 2022

Laatste duel 2022 thuis tegen O.S.S.’20

GEMERT – Voor Gemert eindigt komende zondag een bewogen eerste seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen O.S.S.’20. In de laatste wedstrijd voor de winterstop hoopt de ploeg het puntentotaal nog aan te vullen om zo het perspectief voor het nieuwe jaar nog wat kleur te geven.

Gemert heeft een moeilijk halfjaar achter de rug. De cijfers en de huidige stand op de ranglijst (zestiende) spreken boekdelen. In personele zin zat het allebehalve mee. Ongeveer de helft van het basisteam van vorig jaar moest in de zomer worden vervangen, maar de vernieuwde en sterk verjongde selectie kreeg het ook nog eens zwaar te verduren met langdurige blessures van meerdere spelers én het tussentijdse vertrek van de beoogd spelmaker Bram Zwanen.
De komende, voetballoze weken kunnen benut worden om alles te laten bezinken en pijntjes en blessures de benodigde rust te gunnen. Hoe mooi zou het zijn als het kerstreces kan beginnen met een driepunter.
Het duel met O.S.S.’20, de huidige nummer 10 op de ranglijst, is de eerste van de tweede seizoenshelft, want ook op de allereerste speeldag stonden beide ploegen tegenover elkaar. in Oss won Gemert toen met 1-2 en laat die zoete herinnering een mooie inspiratie zijn voor komende zondag. Aanvang van de wedstrijd is zoals altijd 14.00 uur. Gemert begint vervolgens in januari weer met de voorbereiding op het tweede deel van het seizoen. Op 8 januari, op de ochtend voor de Nieuwjaarsreceptie, speelt de ploeg thuis tegen HVCH uit Heesch. Die wedstrijd begint om 11.00 uur. Vervolgens spelen de zwartwitten op dinsdag 10 januari (20 uur) thuis tegen SV Venray en op zondag 15 januari thuis tegen Volharding (12.00 uur).
Een week later – op zondag 22 januari – wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen het Amsterdamse JOS Watergraafsmeer. De eerstvolgende thuiswedstrijd voor de competitie is gepland op zondag 29 januari. Quick is dan de opponent.

Foto's:


0