05 december 2022

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – De WAC Gemert wedstrijd van deze week is een treffen in de eerste, tussen Team van de week Auto Mundi/@Harmse en E-Bikeaccu.nl/Prime Gym. Laatstgenoemde is gedeeld koploper met 3 verliespunten. Auto Mundi/@Harmse daarentegen wist pas één wedstrijd te winnen in de competitie.

Na het eerste fluitsignaal is het al snel Auto Mundi/@Harmse dat op 1-0 komt na een mooie aanval met als eindstation Ralph van Beers. Hierna is het E-Bikeaccu.nl/Prime Gym dat meer aandringt maar elke keer de goed keepende Pieter van Hout op het pad vindt. Maar na 10 minuten spelen is hij toch kansloos op een schot van Tom van Schijndel. Na deze, op dat moment, verdiende gelijkmaker gaan de spelers van E-Bikeaccu.nl/Prime Gym meteen op zoek naar meer. Aanvoerder Rik van Vleer en Marijn Adriaans krijgen eigenlijk niet te missen kansen maar Auto Mundi/@Harmse heeft het geluk dat zij niet scherp genoeg zijn. Gelegenheids-doelman Tom van Schijndel ondersteunt zijn team door mee te voetballen en Auto Mundi/@Harmse gokt op een counter, Dat resulteert in de 2-1 door wederom Ralph van Beers die van eigen helft de bal tegen het netje werkt. E-Bikeaccu.nl/Prime Gym blijft voetballen en met wat gelukt scoort Rik van Vleer even later de 2-2 uit een scrimmage. Maar twee minuten later komt Auto Mundi/@Harmse alweer op voorsprong. Een goed uitgespeelde aanval wordt bekroond door Ceo Kroes. Even later ligt de bal er weer bijna in aan de andere kant echter heeft Tom van Schijndel pech dat zijn bal op de lat beland. E-Bikeaccu.nl/Prime Gym zet alles op alles en dat wordt het team vier minuten voor tijd fataal. Michel van Lieshout kan alleen op goal af en zorgt met de 4-2 voor de tweede seizoensoverwinning van Auto Mundi/@Harmse. Door het verlies van E-Bikeaccu.nl/Prime Gym is Happy Boys 2 nu alleen koploper in de eerste klasse. Het wist met 3-2 te winnen door drie doelpunten van Danny de Koning. De grootste uitslag van de avond kwam op naam van Wereldkeuken dat met maar liefst 10-0 won, mede door vier doelpunten van Jordin Janssen.

Uitslagen 1 december

Hoofdklasse: Happy Boys 3 – Rauw & Gauw 1-4; Machinehandel vd Biggelaar – Outdoor Island 1-4; MURO Steencreaties – van Heugten Baddesign 4-1; Commanderij 1 – v. Schijndel Dakbedekkingen 5-3
1e Klasse: La Compagnie-Sidekix – Herman vd Boomen Schilderwerk 4-4; Dirks Angels – Commanderij 3/Rooijackers Woo 2-3; Auto Mundi/@Harmse – E-Bikeaccu.nl/Prime Gym 4-2; Happy Boys 2 – KentekenplaatOnline.nl 3-2
2e Klasse: van Dijk Groep/Manders Automa – JR Dakbedekkingen 2-1; Vogels Metaalbewerking – Logan’s Pub 0- 3
3e Klasse: Martens Dakbedekkingen 2 – Happy Boys 1 3-0; Keurslager Danny Megens – Opsteen 1-2; John Habraken Timmerwerken – Wereldkeuken 0-10; Gij & Ik/Gastrobar Buskens – Foodies & Zo 1-4

Programma 8 december

Hal 1: 18.30 Auto Mundi/@Harmse – E-Bikeaccu.nl/Prime Gym; 19.06 Happy Boys 2 – KentekenplaatOnline.nl; 19.42 Rauw & Gauw – Spier/vd Meijs; 20.18 v. Schijndel Dakbedekkingen – MURO Steencreaties; 20.54 van Heugten Baddesign – Machinehandel vd Biggelaar; 21.30 Outdoor Island – Happy Boys 3; 22.06 vv VMW – van Asseldonk aardbeien
Hal 2: 18.30 Foodies & Zo – Martens Dakbedekkingen 2; 19.06 Opsteen – John Habraken Timmerwerken; 19.42 Wereldkeuken – Gij & Ik/Gastrobar Buskens; 20.18 Keurslager Danny Megens – Happy Boys 1; 20.54 Vogels Metaalbewerking – Logan’s Pub; 21.30 van Dijk Groep/Manders Automa – JR Dakbedekkingen; 22.06 Temple Challenge/School Tuini – Accu.nl

Team van de week is Auto Mundi/@Harmse.

Foto's:


0