24 januari 2023

Buurman aangehouden voor brandstichting woning Gemert

GEMERT – De buurman is aangehouden voor brandstichting in een naastliggende woning aan de Vonder in Gemert.

Dinsdagavond kregen de brandweer en politie een melding van een woningbrand aan de Vonder. Ter plaatse bleek dat iemand een brandend voorwerp door het raam van de voordeur had gegooid. Zowel de brandweer van Boekel en Gemert waren ter plaatse. Ze wisten te voorkomen dat de brand zich uitbreidde. De bewoner van de woning waar het brandend voorwerp naar binnen was gegooid, sloeg op de vlucht toen de politie aankwam. Na een kort onderzoek werd een buurman aangehouden als verdachte van de brandstichting. Er zouden al langer problemen zijn met een van de bewoners.  (Info en foto’s:112nieuwsonline)

 

Foto's:


191

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.