23 januari 2023

Collectie Duppen: wie is wie?

GEMERT – Vader en zoon Jan en Joop Duppen hebben meer dan een halve eeuw mensen gefotografeerd in Gemert en omstreken. Honderden rolletjes en filmpjes zijn bewaard gebleven en worden door Heemkundekring De Kommanderij Gemert gearchiveerd. Om te kunnen vaststellen wie er op de foto’s staan wordt de hulp van de lezers van het Gemerts Nieuwsblad ingeroepen. Bent of herkent u iemand op de foto? Meld u dan in de Heemkamer. De Heemkamer is gevestigd in de Latijnse School in de Ruijschenberghstraat en geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 16.00 uur. Lukt het niet om naar de Heemkamer te komen en wilt u toch een naam doorgeven? Stuur dan een e-mail naar fotoduppen@heemkundekringgemert.nl met vermelding van het fotonummer, het nummer van de persoon op de foto (bijvoorbeeld: foto D-GL 238 nummer 8 is mevrouw X.) en uw eigen gegevens, zodat eventueel contact met u kan worden opgenomen. De foto’s zijn ook bij te bestellen (in de originele kwaliteit, zonder nummertjes), maar hierdoor dient u naar de Heemkamer te komen.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.