10 januari 2023

Drukke week bij De Bunker

GEMERT – De Bunker in Gemert heeft komend weekend een driedubbel programma. Op donderdag dit keer geen Tuney Thursday concert maar een Tuney Café. Verder op vrijdag weer een Gamenight en op zaterdag een nieuwe aflevering van het Cultuurcafé.

Tijdens het Tuney Café op donderdag 12 januari neemt dj Erik het publiek mee op reis in de wereld van roots, jazz, artrock pop en meer. Erik staat al jaren achter diverse draaitafels in de regio en weet in elk genre zijn weg te vinden. De Bunker is open van 20.00 tot 1.00 uur en de toegang is gratis.
Op vrijdag 13 januari, de tweede maandag van de maand, vindt de maandelijkse Gamenight plaats. Deze Gamenight is voor iedereen geschikt; van Monopoly-speler tot en met de doorgewinterde Agricola-speler. Jong of oud, iedereen is welkom. Ook mensen die gewoon een babbeltje willen maken met wat vrienden aan de bar. Eigen spellen meenemen mag, maar De Bunker heeft zelf ook een kleine collectie van spellen. Misschien heeft de Gamemaster ook nog iets in petto voor deze avond. Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan, maar de entree en het gebruik van de spellen zijn gratis. De Bunker gaat vrijdag open om 19.00 uur.
Op zaterdag 14 januari biedt de Bunker weer het podium voor Cultuurcafé Gemert-Bakel. Dit keer is hoofdgast en curator Daan Biemans (dj Mileyway), een jong Gemerts dj-talent dat zijn weg begon in De Bunker en inmiddels verbonden is aan de Amsterdam Dance Event organisatie. Naast dj-en en organiseren heeft Daan ook een eigen kledinglijn.
Behalve hoofdgast is hij ook curator van het gastoptreden. Dat komt van zijn vriend en mede dj talent Ruben van de Ven. Dus na het interview mogen de voetjes van de vloer.
De Bunker is zaterdag open van 20:00 tot 2:00 uur en als entree geldt een bijdrage aan het Cultuurcafé.

Verwacht

21 januari: Lampen Hangen (drum & bass); 28 januari: LA lune noire & 32ohm; 17 februari: A Reggae Carnaval; 18 februari: A Heavy Carnaval; 11 maart: Lifeless Past & support

Daan en Ruben.

Foto's:


0