11 januari 2023

Dubbel Doffe Karrenvrachten Actie in Handel

HANDEL – Leden van de Handelse boulesclub Dubbel Dof Li trokken op 10 en 11 december door de Handelse straten. Ze kwamen deur aan deur langs met twee kruiwagens, goed gevuld met leuke, lekkere en bruikbare producten. Met de actie wilde Dubbel Dof Li geld inzamelen voor de aanleg van nieuwe jeu de boules-banen.

“Het was ijskoud, maar oh zo leuk om te doen”, zeggen de leden van Dubbel Dof Li. “Deur aan deur werden we hartverwarmend ontvangen.”
Op bijna ieder adres werd er bovendien flink gegist naar de totale winkelwaarde van de producten in de kruiwagens. Deelnemers konden door het raden van de juiste prijs, of deze zo dicht mogelijk te benaderen, de gehele buit binnenslepen inclusief de kruiwagen. De actie leverde vele positieve reacties en blije gezichten op. Daarnaast leverde het Dubbel Dof Li een meer dan welkom bedrag op van ruim 1300 euro. Daarmee wordt de verdere aanleg van de jeu de boules-banen gefinancierd, waarvan de fundering al naast de tennisbanen ligt.
“Dit alles was alleen mogelijk door de steun van de vele lieve ondernemers”, laat Dubbel Dof Li weten. “Zij doneerden samen alle producten. Geweldig bedankt daarvoor!”
De winnaars hebben inmiddels de goed gevulde kruiwagens ontvangen. Deze eer viel ten deel aan zowel Linda Leenders als Marcel van den Oetelaar, die met respectievelijk 696 en 711 euro 45 en 20 eurocent naast de prijs van de artikelen in de kruiwagens zaten. Tien andere deelnemers sleepten een kleine prijs in de wacht en Berta van Dooren wist de troostprijs te bemachtigen.
Mensen die meer info over Dubbel Dof Li zoeken, of lid willen worden, kunnen een mail sturen naar DubbelDofLi@outlook.com.

Foto's:


0