25 januari 2023

Gemert voor eigen publiek tegen Quick

GEMERT – Gemert maakt zich op voor de eerste competitiewedstrijd van 2023. Aanstaande zondag ontvangen de zwartwitten de nummer 12 van de ranglijst, het Haagse HV&CV Quick.

Omdat de wedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer zondag werd afgelast heeft Gemert zich een week langer kunnen voorbereiden op de zo belangrijke hervatting van de competitie. Omdat nummer 15 Baronie wel in actie kwam en met 1-0 verloor bij O.S.S.’20 is Gemert een plekje gestegen op de ranglijst. Gemert heeft nog steeds evenveel punten als de Bredanaars (15), maar heeft nu wel een wedstrijd minder gespeeld.
Zondag wacht de zwartwitten een ontmoeting met het Haagse Quick, een stabiele ploeg die bekend staat om haar technische en verzorgde spel en die inmiddels alweer aan haar zesde seizoen in de derde divisie bezig is.
Niet alleen in veld maar zeker ook erbuiten maken de Haantjes, zoals de bijnaam van de ploeg luidt, een evenwichtige indruk. Zo is coach Paul van der Zwaan al aan zijn 8e seizoen bezig op Nieuw Hanenburg. Sinds drie jaar bekleedt Van der Zwaan daarnaast ook de post van Hoofd Jeugdopleiding bij de Hagenaars.
Gemert, waar de nieuwe aanwinsten Niels Fleuren, Eon Herman en de teruggekeerde Joost Habraken zich voor het eerst in competitieverband aan het publiek presenteren, heeft maar één doel in de komende maanden: handhaving in de derde divisie.
Daarvoor zijn uiteraard punten nodig, zeker tegen directe concurrenten als Quick en – een week later – UDI’19. De wedstrijd begint zondag zoals altijd om 14.00 uur.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.