04 januari 2023

Hans van den Eijnden commissielid VVD

GEMERT – Hans van den Eijnden is het nieuwe commissielid van de VVD in Gemert-Bakel. Hij stelt zich voor aan de lezers van het Gemerts Nieuwsblad.

“Mijn naam is Hans van den Eijnden. Ik ben op 6 januari 1960 geboren in Asten. Na mijn opleiding als Straalvliegtuigen monteur bij Koninklijke Luchtmacht in 1983 ben ik samen met mijn echtgenote Annemie Vorstermans verhuisd naar Enschede alwaar ik op de vliegbasis Twente kwam te werken. Daar zijn onze zonen Maikel en Jeroen geboren.

Toen ik de kans in 1988 kreeg om terug te keren naar Brabant en op de vliegbasis Volkel te gaan werken zijn we in Gemert gaan wonen.
Na twee uitzendingen wegens de oorlog in voormalig Joegoslavië in 1997 en Afghanistan in 2004 heb ik in 2008 besloten om mijn militaire kloffie aan de wilgen te hangen.

Ik had inmiddels samen met mijn vrouw en jongste zoon al enkele jaren een zeefdrukkerij en borduurstudio naast mijn werk als militair. Op dit moment hebben een bedrijfspand met showroom op het mooie smartpark in Gemert-Bakel waar we met 13 medewerkers bedrijf en promotie kleding voorzien van bedrijf-en clublogo’s voorzien.
Mijn zonen zijn inmiddels uitgevlogen en hebben ons samen met hun echtgenotes 5 kleinkinderen geschonken.

Ik heb mij aangemeld bij de VVD Gemert-Bakel nadat ik enkele keren met Eric Bastiaan net had gesproken over wat politieke dingen in onze gemeente. Ik ben nu in een fase om te kijken of de gemeentepolitiek iets voor mij kan worden. Mijn interesses binnen de politiek gaan uit naar het sport gebeuren binnen onze gemeente en natuurlijk de dingen waar ondernemers zoals ik tegenaan lopen binnen onze gemeente.

Daarom hebt u op deze gebieden iets waar u iets over wilt weten of kwijt wilt neem dan gerust contact op met mij dan probeer ik te helpen.”