06 januari 2023

Just Friends en Zwing in Gemert

GEMERT – Saxofoonkwartet Just Friends en Duo Zwing (foto) zijn te gast op zondat 15 januari bij de eerste Zalige Zondagen-reeks van het nieuwe jaar in de Gemertse Nazarethkapel. Just Friends speelt swingende dertiger en veertiger jaren muziek. De groep bestaat ongeveer drie jaar en oprichter is Ton van Wieringen. Hij verzorgt de muziek en de arrangementen. De bezetting van Just Friends is: Jan Rooijakkers en Jan Vogels, beiden op altsax, Ton van Wieringen op baritonsax en Jan Nooijen op tenorsax. Duo Zwing bestaat in principe uit twee personen, zangeres Jacqueline Brouwers met begeleiding van Arno Strijbosch op gitaar. Speciaal voor dit optreden zal gitarist Theo de Jong uit Aarle-Rixtel de twee versterken. Zwing brengt mooie swingende jazzy luisterliedjes die perfect passen bij het repertoire van het saxofoonkwartet. Er is tijdens de Zalige Zondagen (nog) geen mogelijkheid om te pinnen. In verband met de beperkte isolatie van de kapel wordt bij flinke koude warme kleding geadviseerd. Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden via kapel@nazarethgemert.nl. Toegang vijf euro. Aanvang 11.00 uur.

Foto's:


0