18 januari 2023

Kraamverhuur rommelmarkt Gemert

GEMERT – Het is weer zo ver. Nu de coronapandemie achter ons ligt zijn we weer begonnen met de voorbereidingen van de GAC rommelmarkt. Die vindt op tweede paasdag 2023 plaats. De e-mailtjes zijn nog maar net de deur uit en de eerste inschrijvingen voor het huren van een kraam zijn al binnen.
Gebruik u uw vakantie voor een grote schoonmaakt? Gaat u de kasten uitruimen en de zolder en garage leeg maken? Daar staat natuurlijk van alles dat u al jaren bewaard en toch nooit meer iets mee doet. Dan is het nu tijd om een kraam te huren op onze gezellige rommelmarkt en zo uw spulletjes aan de man te brengen.
Op tweede paasdag houden we weer een grote rommelmarkt op het prachtige terrein van de Gemertse Atletiek Club.
Deze rommelmarkt is een van de gezelligste uit de regio. Met een groot aantal kramen en een bezoekersaantal van ruim 3000 is dit een zeer aantrekkelijke rommelmarkt voor deelnemers en bezoekers. Als u een kraam huurt kunt u de auto achter de kraam parkeren. Zien we u op maandag 10 april op het terrein van GAC? Voor meer informatie kunt u naar; www.gacgemert.nl. (Advertorial).

Foto's:


0