16 januari 2023

MKV 1 komt niet tot gewenste niveau

MILHEEZE – Zondag stonden de dames van MKV 1 oog in oog met mede titelkandidaat DAW Schaijk 1. Al snel bleek dat DAW het huiswerk goed had gedaan. Hierdoor konden de dames uit Schaijk in de openingsfase drie doelpunten op rij maken en liep MKV in de aanval tegen een muur.

Door de wedstrijd wat meer te lezen werd er vanuit MKV gezocht naar de juiste kansen, waardoor er gerust werd met 4-3 als tussenstand. Na de rust was het MKV wat sterker aan de tweede helft begon. Toch lukte het niet om een gat te slaan, maar dankzij sterk verdedigend werk werd dit ook bemoeilijkt voor DAW, waardoor het kort voor tijd 8-8 gelijk stond. De spanning nam toe en beide ploegen creƫerden kansen. DAW wist hier meer van te profiteren, waardoor zij met een 11-8 zege aan de haal gingen.
DAW heeft nu dus de koppositie overgenomen in de overgangsklasse zaal, maar MKV laat de hoofden niet hangen en gaat proberen om niet meer punten te laten liggen.
Op zaterdag 14 januari mocht MKV F2 weer een thuiswedstrijd spelen. MKV speelden tegen Dakos en wist dat dit een lastige wedstrijd ging worden. Dit bleek ook tijdens de wedstrijd. De meiden uit Milheeze begonnen meteen met een mooi doelpunt. Dakos wist hierop ook meteen te scoren. Er vielen deze wedstrijd veel doelpunten aan beide kanten. De eindstand was 16-31 geworden.
Na een tijdje geen wedstrijden te hebben gehad, had MKV F1 zaterdag een thuiswedstrijd tegen Oxalis F1. Al snel maakte Oxalis het eerste doelpunt. Gelukkig wist MKV ook daarna snel te scoren. MKV had heel veel kansen, maar helaas gingen ze er bij Oxalis net iets vaker in. De eindstand is 4-6 geworden.
Zaterdag stonden de meiden van MKV D1 weer klaar voor een uitwedstrijd, helaas kwam de tegenstander al snel tot scoren en ging MKV met een achterstand de rust in. De tweede helft herpakte MKV zich en knalde er een paar mooie kansen in. Helaas niet genoeg, uiteindelijk werd het 8-3.
MKV C1 had zaterdag een uitwedstrijd tegen Nas C1. De tegenstander had al week na week laten zien ruime uitslagen neer te zetten. Door hard te werken en aanvallen mooi neer te zetten heeft MKV als enige ploeg tot nu toe het deze tegenstander lastig kunnen maken. Ondanks verlies van 4-2, zijn de trainers enorm trots op wat er zaterdag is neergezet.

MKV C1.

Foto's:


0