23 januari 2023

MKV 1 laat diversiteit zien

MILHEEZE – Op zondag 24 januari zijn de dames van MKV 1 afgereisd naar Diessen voor hun wedstrijd tegen DSV 1. De tegenstander staat derde op de ranglijst en vormt dus zeker een gevaar voor de Millusse ambities.

Dit liet DSV de eerste minuten al luid en duidelijk merken door er meteen met vier afstandsschoten vandoor te gaan. Gelukkig wist MKV ook te schakelen en kon de achtervolging in worden gezet, waarbij Noortje Sleegers het meest tot scoren wist te komen. Uiteindelijk kon de achterstand, door twee snelle scores vlak voor rust, worden omgezet in een voorsprong van 5-7.
Ondanks het felle spel en de sterke verdediging van DSV, was het de uitploeg die steeds verder uit wisten te lopen, waardoor het halverwege de tweede helft 7-13 stond in MKV-voordeel. Vervolgens heeft DSV nog een tandje bijgezet. Gelukkig voor MKV kwam de winst nooit in het gedrang, waardoor de eindstand 12-15 was. Het was een mooie, felle wedstrijd van beide kanten.
Volgende week start de tweede helft van de zaalcompetitie en speelt MKV een thuiswedstrijd om 12:15 in Bakel.
Op zaterdag 22 januari speelde MKV F2 een uitwedstrijd tegen de Peelkorf. MKV ging meteen goed van start met een doelpunt. Door goed samen te spelen en goed te blijven verdedigen heeft MKV veel doelpunten kunnen maken. Ze hebben gewonnen met 3-20.
MKV F1 speelde een wedstrijd tegen Oranje-Wit F2. De meiden uit Milheeze begonnen de wedstrijd met 0-3 achterstand, daardoor mocht er een superspeelster in. Hierdoor kregen ze meteen meer kansen. Het stond toen al snel 4-4. In de laatste 10 minuten kreeg MKV nog een aantal kansen en de eindstand werd 4-7.
De meiden van MKV E1 stonden weer klaar voor een uitwedstrijd tegen Arcades. Al snel kon MKV het eerste doelpunt maken. Door goed samenspel en goed verdedigingswerk wist MKV nog drie keer te scoren. De eindstand was 0-4.
Na een flinke reis speelde MKV D1 tegen ROKA D1. Hier heeft MKV nog nooit van gewonnen en ook deze keer bleek de tegenstander een maatje te groot. De vorige keer had MKV met 1-14 verloren en nu met 10-4.
Met een incompleet team streed MKV C1 in Overasselt tegen Eendracht C2. Door geduldig te blijven en de rust te bewaren als MKV achter kwamen hebben de meiden uit Milheeze twee keer hun achterstand weten weg te werken. MKV heeft uiteindelijk 2-2 gelijk gespeeld. Weer een puntje erbij voor MKV C1.

MKV E1 won met 0-4.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.